Laatste Dag Dat Ik Een Werkgever Heb.

Vandaag, zondag 28 februari, is mijn laatste dag dat ik nog in dienst ben van een werkgever. Natuurlijk ben ik de afgelopen anderhalve maand niet meer gaan werken. Snipperdagen, ATV, overuren zijn opgenomen en laatste salaris is gestort. Morgen ben ik officieel werkeloos. Natuurlijk was ik de afgelopen anderhalve maand alles behalve werkeloos. Dat hebben jullie allemaal kunnen lezen.

Ook vandaag weer een drukke dag. Ik wil verder met opruimen in de achtertuin. Maar als ik de tuin in stap erger ik me weer aan het ijzeren poortje met kippengaas. In plaats van opruimen besluit ik het poortje op te leuken. En dat ga ik doen met afval hout wat in de tuin ligt, ander mag het op de vuilnishoop waar ik gister aan gewerkt heb. Beter er dan iets mee te doen. Gereedschap van stal gehaald en zagen en meten. Na wat gepuzzel met stukken hout ben ik er uit, schroef ik alles op het poortje en ben ik tevreden met het resultaat. Als ik rond een uur of 4 klaar ben is het tijd voor koffie, lekker buiten in het zonnetje. Daarna gaan we een rondje rijden in de omgeving over slinger weggetjes waar we nog niet geweest zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *