Klaar Voor Deze Week

Klaar! Voor deze week dan. Morgen vertrekt de grootste groep “trabajadores” (werknemers) weer naar Santiago en Pucon. We blijven met z’n drieën over. Met mijn zwager moeten er hier nog wat dingen geregeld worden, verder neemt hij nog een paar dagen vakantie. Met mijn neef werk ik nog verder aan het huis, hoe lang hij nog blijft of wil blijven weet hij nog niet. Wij zijn iig diegene die last hebben van onze rug door het vele graafwerk. Dus morgen een dagje thermas hier ergens in de bergen.

Vandaag: binnen is het meeste schilderwerk gedaan. De plinten en de deurstijlen moeten nog. Buiten is, na het testen van de septische installatie, de boel onder het zand gegaan. De installatie is nog niet af, en moet nog drainageslang op aangesloten worden. De gleuven daarvoor zijn al gegraven maar moet nog nagemeten worden of ze ook daadwerkelijk diep genoeg zijn en onder het juiste afschot zijn gegraven.
Tegen een uur in de middag hadden we het eigenlijk allemaal gehad, dit in tegenstelling van wat ik gister schreef  ‘werken volgens de regels van Dolly Parton’. Tijd voor nog maar eens een BBQ! Gat gegraven, hout en kolen er in, rooster er op en BBQ-en maar. Friet en salade bij de overburen met een restaurant besteld. Daarna opgeruimd en huiswaarts gegaan…… ander huis, want we waren natuurlijk al thuis 🙂
Dit is het voorlopige resultaat. Alles wat bruin is moet nog een keer in de verf. De deur moet nog in de vernis en het terras (als ik het zo mag noemen) moet ook nog in de verf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *