Klaar Avond!

Vandaag eerst de satelliet schotel en alles wat er bij hoort gedemonteerd en ingepakt. Internet was slecht, dus weg met dat ding. Dan verder met de sloopwerkzaamheden van het plafond. Nadat alles weg was wat ik weg wilde hebben, ben ik alle balken af gaan stofzuigen. Ook alle spinraggen van jaren opgezogen. De onderkant van het dak en de balken zien er toonbaar uit.

Volgende is het plan: tussen de balk onder en boven komt een afwerking met isolatie. Een sandwich paneel. Dus waar je nu dakpannen ziet en hout komt ‘iets’ wits.

De 2 dwarsbalken die in deze foto te zien zijn blijven straks in zicht net als de balk rechts. Ze worden zwart, net als de rest van de balken nog effe in de verf gaan.

De muur op deze foto blijft deels in het zicht. Daar waar de muur gemaakt is van keien is straks te zien. Hier en daar missen we keien. Gelukkig liggen die hier genoeg. Als alles kei technisch goed is, ga ik de muur voegen, en daar gaat nog al wat cement in. Gewone cement, geen voeg cement.

De rest van dat stuk, waar of geen muur is of lelijke baksteen, van de bestaande muur naar het dak, maken we dicht met iets straks wat aansluit op de keien muur.

Dan is het nu 5 uur, vind ik dat het klaar avond is! Het is weekend, en dan ga ik maar wat aan onderstaande foto doen. Hier ligt het oude plafond.

Prettig weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *