Kei Hard Gewerkt

Deze morgen eerst met z’n vieren aan de gang gegaan. Mijn zwager en neef zijn verder gegaan met graven van gleuven voor het septische systeem. De vriendin van mijn neef is verder gegaan met schilderen. Ik zelf ben de gegraven sleuven aan het uitvlakken, zodat het afval water straks netjes naar de tank stroomt. Een paar uur later ben ik naar het dorp gegaan om spullen te kopen en om mijn zwager en schoonvader op te halen.
De twee nieuwe werknemers 😉 zijn gaan schilderen, alles moet namelijk aan de buiten kant 2 keer gedaan worden. Mijn neef en zwager hebben aan het einde van de dag bijna alle gleuven gegraven. Mijn schoon vader en zwager en de vriendin van mijn neef hebben alles voor de tweede keer in de verf staan en zijn binnen begonnen. Ik heb de eerste buizen in de grond zitten met verschillende tankjes die bij het septische systeem horen.
Helaas is de vriendin van mijn neef vanavond op de bus gegaan naar Santiago. Jammer, want haar schilder werk is perfect.
Ook nog met een van de buren gesproken, die wil aan Nederland laten weten dat hij 5000m2 in de aanbieding heeft. Op het perceel is een aansluiting van electra en leiding water. Het is dichtbij een rivier en het strand Playa Coz Coz aan het meer Lago Panguipulli. Wil je meer info? Stuur een mail.Bij deze heb ik aan mijn plicht voldaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *