IT Stress!

Zoals ik heb laten weten heb ik een website gebouwd. Die had dus vandaag online moeten staan. Maar bij Strato, de hosting provider, heb ik iets verkeerd begrepen. Ik heb een pakket gekozen met zoals het heet ‘één klik test omgeving’. Ik dacht dat dat handig was om in een test omgeving de website te bouwen en te testen. En dat werkt perfect, echter een maar. Het blijkt niet de bedoeling in de test omgeving een website te bouwen, die kun je namelijk niet uit de test omgeving halen. Met andere woorden, ik ben een maand bezig geweest een website te bouwen die niet online gezet kan worden. Dat vertelde een medewerker van Strato van de helpdesk mij deze morgen aan de telefoon. Ik vertelde hem nog dat ik geen IT-er ben en dat ik nu niet weet hoe te handelen. Maar hij bleef IT technisch praten. FTP, database en meer van dat termen. Ik heb er allemaal wel eens van gehoord. Het meest simpele wat hij zij was ‘bouw je site gewoon opnieuw buiten de test omgeving’. nou dat wil ik wel, maar ‘buiten de test omgeving’ is als ik ingelogd ben nergens te vinden. Dan maar een mail naar de helpdesk waar ik het probleem ook uitleg, maar die hebben nog niet gereageerd. Geen nieuwe site dus. Maar goed, ook in de test omgeving kan ik het blog bij houden en versturen. Dus wel een blog post mail die er nieuw uitziet, maar nog geen site.

Mocht er onder de lezers een IT-er zijn die weet hoe het werkt bij Strato, dan hoor ik dat graag. stuur een mailtje naar info@naargalicie.nl

Wat het weer betreft is het niet veel beter als met de website, het komt namelijk met bakken uit de lucht. Telkens als er een gaatje is tussen de buien door gaat een van ons even met Antares een rondje lopen. Ook de koeien hoeven we vandaag niet buiten te zetten. Eten heeft Sol ze natuurlijk wel gegeven ook de stal is schoongemaakt.

Vandaag wil ik ont stressen door de nieuwe groepenkast te monteren en aan te sluiten. Om een uur of 1 zet ik de stroom af en haal alles los. Gelukkig gaat dit wel zoals gehoopt en rond 4 uur staat overal weer stroom op. Alle nieuwe bedrading zit op de nieuwe groepen en is beter verdeeld. Het oude deel zit nog net als voor ik begon bij elkaar geknoopt op een groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *