Internet.

Vandaag een korte post. We hebben namelijk problemen met internet. Ze zijn het aan het onderzoeken. Nu schrijf ik de post om mijn mobiel, niet zo handig.

Als eerste in de slaapkamer in wording opgeruimd om daarna de gaten in de vloer langst de muur dicht te purren. Zo kan er hopelijk geen muis meer van uit de stal naar boven komen.

Omdat het mooi weer is op het moment, wat cement aangemaakt en de waterbak in de achtertuin verder afgewerkt. Hij is nu water dicht en ziet er weer netjes uit.

Gister schreef ik over de auto. Daar moet ik voor de apk nog wat aan doen. Een van de mistlampen hangt een beetje los en dat mag niet voor de apk. Om bij de mist lamp te komen om die te demonteren moet de voorkant er van af. Als ik alles los heb liggen, blijkt er een beugeltje van de mistlamp gebroken. Ik hoop dat ik het terug kan lijmen. Het ligt nu te drogen. De voorkant van de auto maar weer terug gemonteerd zonde die ene mistlamp. Mag de voorkant er dus binnenkort weer van af. Maar ik weet nu hoe het moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *