Inpakken

Afgelopen zondag de Belgische verhuizer gesproken en alles even doorgenomen. 20 januari komt hij onze inboedel inladen. Om het dan een kleine 2 weken later uit te laden in Spanje.

Nu begint het er een beetje leeg uit te zien in de woonkamer, rommelig trouwens ook. We zijn aan het inpakken. Onze verzameling stenen en mineralen zit nu in dozen. Rommelig omdat de eethoek er nu min of meer uitziet als een magazijn. Alleen maar dozen, die dan straks weer in verhuisdozen moeten, maar dat is voor morgen. Misschien dan de rest wat nog in de woonkamer staat ook maar inpakken. We zien wel.

Veer vragen over wat we gaan doen in Spanje. Kort antwoord; geen idee. Liefst iedere dag van de zonsopkomst genieten. Misschien ga ik op een gegeven moment werk zoeken. Er staat een wijnfabriek in de omgeving, wellicht kan ik daar wat doen. Maar voor ons is het ook goed bij wijze van spreken ’s morgens druiven te plukken en ’s middag niets te doen. ….al is er op 7 hectare volgens mij altijd wat te doen. Andere optie is dat we zelf dingen gaan maken. Wat dan? Geen idee, jam? In ieder geval is het dan handig een website te hebben. Daar voor heb ik vandaag vast maar een domeinnaam gereserveerd. Www.hechoconlasmanos.es is nu van ons en nee er is (nog) niets te zien. Hecho con las manos is in het Nederlands vertaald met handen gemaakt, en met je handen kun je van alles maken, slimme naam voor een website lijkt mij dus.

Goed verder niets te melden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *