Het Is Zondag En De Week Is Weer Voorbij

Uurtje later uit bed. Eerst wat dingen uitgezocht voor het blog. Helaas gaat er wat veranderen bij Google, waardoor de mail van een nieuwe post niet meer verstuurd wordt. Ik heb nog even de tijd, maar wil het wel uitgezocht hebben. Geen zorgen lezers, de mail blijft gewoon komen. Als Google dingen wil aanpassen, dan zal dat in de toekomst misschien ook gedaan worden bij Blogger, waar ik gebruik van maak. Ook daarvoor bijna de oplossing gevonden.

Als ik genoeg heb van de IT werkzaamheden, ga ik voor Sol een rond houten lijstje maken voor een van de borduurwerkjes van haar. Alles in stelling gebracht en aan de gang met de bovenfrees. Met de koffie pauze mee, ben ik een uurtje later klaar. Ze kan het gaan schilderen.

Gister in de weer geweest met het schoonmaken van de camino publico, zoals je gelezen hebt. Vandaag van af de kant van ons weiland (grenzend aan de camino) een begin gemaakt met de schoonmaak. Lekker in de weer geweest met de bosmaaier tot de brandstof op was. Helaas is het hier niet alleen een muur van braamstruiken. In de struiken blijken ook wei palen te staan met prikkeldraad, en dat is minder fijn als je mes van de bosmaaier daar in hakt. Langzaam en voorzichtig aan dus. Ook bestaat een deel van de muur uit dode takken, dikken en dunne en ook daar wil ik niet in hakken met de bosmaaier. Voor een groot deel de takken eruit getrokken. Komende week ga ik verder als ik er een gaatje voor heb. Dan moet ook het bakhuisje in zijn geheel vanaf de weg zichtbaar zijn.

Het is 3 uur in de middag en we gaan een rondje rijden. Deze keer binnendoor naar Carballiño. Dat blijkt een grotere plaats, zeg maar stad, dan we dachten. We rijden er op ons gemak doorheen en komen ook door een wijk waar volgens ons de welgestelde wonen. Schitterende huizen! We rijden over smalle bergweggetjes verder. We komen ergens, geen idee waar, waar op de kruising een cafeetje is. We gaan er zitten voor koffie. We rijden even later weer terug naar Carballiño, parkeren de auto als we er zijn en wandelen een rondje door de binnenstad. We gaan er zeker nog eens terug naar toe. We willen ook iets eten, dat blijkt lastig. Telkens als wij ergens willen eten is of de keuken al dicht of nog niet open. Nu waren de keukens nog niet open waar we iets wilden eten. Dan maar terug naar huis en het potje van gister nog maar eens opwarmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *