En Ook In Het Weekend Gaan We Door.

Maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag, soms weten we niet meer welke dag van de week het is. Dat is mooi, want dan heb je ook niet in de gaten dat je op zaterdag aan het werk bent. Voor ik verder kan met de slaap kamer wil ik eerst de hal die met het maken van de slaapkamer ontstaan is zover afmaken zodat ik verder kan met de slaapkamer. De hal moet voorzien worden van een nieuw plafond. Hiervoor heb ik vandaag een frame gemaakt waar dan volgende week planken tegen kunnen. Rolluik voor het raam heeft moeten wijken en het is nu nog niet zeker dat het terugkomt. Na het frame de verlichting voor zover in orde gemaakt. Het licht gaat automatisch aan en naar een tijdje weer uit. In het plafond komt een sensor, die er nu tijdelijk hangt. Ook de led-tl lamp is tijdelijk natuurlijk. Straks zitten er spotjes in. Om de slaapkamer zoveel mogelijk te isoleren, heb ik isolatie tegen de wand gemaakt die ik gister en eergisteren gezet heb. Nu is ook al een beter beeld te krijgen hoe het gaat worden. Ook de electra voor de andere ruimte die grenzen aan de hal zit er in, d.w.z. de pijp zit er in, de draad komt er in zodra ik precies weet hoe ik het wil gaan maken. Ook kon ik de buitenmuur afwerken met purschuim om de tocht gaten met het dak dicht te maken.

Onder tussen is Sol weer bezig met het bed. Nu is het kopschot geschuurd en voor de eerste keer in de verf gezet. Als het meezit kan het morgen voor de tweede keer in de verf. 

En wat hebben wij verdient na een dag hard werken? Juist, FRIETJES!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *