En Nu Ben Ik Moe

Deze morgen eerst nog even 2 bussen purschuim op de muur in de slaapkamer los gelaten. Alle grote gaten zitten nu dicht. Morgen overtollig purschuim weg snijden en ik kan gaan voegen.

Gister dus veel pakjes ontvangen. Ik wil dus gelijk de groepenkast in elkaar zetten. Maar tot mijn verbazing zie ik dat ze 12 verkeerde automaatjes (voor de groepen) gestuurd hebben. Jammer, ik had de groepenkast vandaag gemonteerd en aan willen sluiten. Maar ik kan wel wat aan de installatie doen. Voor de automaat die de monteur gister weg heeft gehaald heb ik een nieuwe die dienst gaat doen als hoofdschakelaar. Kastje buiten op de muur opengemaakt en de zekering getrokken. Nu kan ik veilig werken. Met een half uurtje ben ik klaar en kan de stroom er weer op.

Deze keer gat Sol mee melk halen, ze wil de pasgeboren kalfjes zien. Vier kleintjes die gelijk op je hand gaan sabbelen. De buurman heeft een grote voorhamer en een grote massieve stalen pin voor me. Die spullen kan ik gebruiken om wei palen te gaan zetten aan de kant van de weg van de akker.

Als de palen er in zitten ga ik met de bosmaaier alles tussen de palen weg maaien. De buren komen de koeien buiten zetten. Als ze zien dat ik eigenlijk al klaar ben, krijg ik een tien voor de gedane werkzaamheden. Natuurlijk voelt de buurman even of de palen wel goed vast staan. Nou die staan vast. Ik ben niets voor niets moe. Als ik nog wat aan het opruimen ben komt een andere buurvrouw voorbij wandelen met haar hond. Ook van haar krijg ik complimenten dat het er nu we netjes uit ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *