En Er Breekt Weer Een Nieuwe Werkdag Aan.

Vandaag kan ik aan de gang in mijn eigen beroep. Ben dan wel een werkeloos storings- en onderhoudsmonteur electrotechniek, maar ben ooit begonnen als elektricien. Pijpjes buigen en stopcontacten monteren. Vandaag dus werk waar ik ooit mee begon. De pijp hier in Spanje is anders dan die in Nederland, de pijp is dikwandig en ook met warm wrijven moet je eigenlijk de Hulk zijn om er een fatsoenlijke bocht in te krijgen. Maar verder ging het lekker vandaag. De slaapkamer installatie zit er in. Nog geen stopcontacten en schakelaars gemonteerd, maar ik kan nu verder met de slaapkamer.

Eergisteren vertelde ik dat ik met de telescoop aan de gang ging. Gister avond heb ik de uiteindelijke foto af gekregen. Hieronder het resultaat van Flame nebula en de Horsehead nebula.

Flame Nebula NGC 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *