En Dan Nu Koffie

andaag om 5 uur in de ochtend weggereden in Santiago, 827km zegt Nelly …. zo noem ik mijn navigatie 😀 en als het mee zit komen we om half twee in de middag aan. Het zat dus mee, we waren op de plaats van bestemming (huis wat we gehuurd hebben) om half twee. Lekker door kunnen rijden en af en toe een pauze. Het gehuurde huis is naar ons zin, auto is uitgeladen dus nu tijd voor koffie. Koffie is in Chili niet te …. zuipen! Dus bij mijn schoonouder staat MIJN koffiezetapparaat, dat leur ik iedere (werk)vakantie met me mee. Goede koffie is hier moeilijk te krijgen maar ik weet inmiddels waar ik moet zijn.

Om 4 uur vanmiddag hebben we afgesproken op ons terrein voor de plaatsbepaling waar het huisje moet komen. Daarna uit eten met iemand die hier voor ons al veel gedaan heeft. Natuurlijk, daar moeten we voor betalen. Maar dat geeft niet, hij houdt alles in de gaten en doet wat er gevraagd wordt.

Maar goed, dan nu eerst koffie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *