Druk Vandaag

Vandaag was het druk, met name in de ochtend. Om 9 uur was er een afspraak met een bouwkundige. Maar als eerste stond de koper voor de deur. Die wilde er graag bij zijn. Prima! Toen de bouwkundige binnen was begon die eerst buiten de boel te inspecteren samen met de koper. Ik hoefde, en wilde er eigenlijk, niet bij te zijn. De bouwkundige had nog wel wat vragen over de platte daken. Daarna de inspectie binnen en in de kruipruimte. @Jeroen, alles oke in de hydrauliek kelder. Boven was ook alles oké en de lekkages, waar ik toen ik het zelf verkocht veel vragen over kreeg, waren oké. Met een vochtmeter meet hij alles na. De ‘natte plakken’ bleken kurk droog. 

Om 10 uur staat de taxateur voor de deur. Koffie was niet nodig, hij had haast. De taxateur had alles eigenlijk met een kwartiertje wel gezien. Vervolgens staat dan de makelaar voor de deur. Die hadden we niet verwacht. Kwam even praten en ook het verlopigekoopcontract moest nog een keer ondertekend worden omdat op de al ondertekende versie die vervolgens ingescand was de handtekeningen niet goed leesbaar waren. Ook had hij stichers bij met “verkocht onder voorbehoud’ er op. Ik krijg een seintje wanneer ze opgeplakt mogen worden.

Toen iedereen die geld kwam verdienen bleef de nieuwe eigenaar over. Die vertelde dat ze alles mooi vinden omdat het over het algemeen ook hun slijl is. Dat de WC en de keuken gedateerd zijn is niet van belang, als alles maar werkt! 

We hebben afgesproken dat ze maar een keer bakkie moeten komen doen, dan kunnen we ook een lijst maken van dingen die we kunnen laten staan. We wachten nu dus op een telefoontje. 

Nu dus wachten op het bericht van de makelaar voor de stickers die ik mag plakken, hopelijk kan dat snel!

Tot later.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *