Druk Druk Druk…. Dn Housewarming Party

Van de morgen vroeg uit de veren. Alles moet opgeruimd worden rond om het huis. En natuurlijk wil ik kijken of er bruikbare stukken hout over zijn die ik later voor weet ik veel wat kan gebruiken. …..en dan gaat het regenen! Ik ben lekker druk buitenshuis en word zeiknat. De huizenbouwers zijn binnen, droog, de deuren aan het hangen en de rest aan het afwerken.

Het is hier in Chili gebruikelijk dat je een BBQ geeft af een karwij afgerond wordt. Dus naar de supermarkt voor drinken, de BBQ wordt door mijn zwager verzorgt, dus daar hoefden we ons geen zorgen om te maken. Helaas regent het nog steeds. Maar als mijn zwager aankomt klaart het op, stopt het met regenen en gaat de zon zijn best doen. De huizenbouwers zijn klaar, de oplevering even later gedaan met de aannemer. Alles naar wens. De BBQ kan beginnen!

Helaas vandaag te druk gehad om even een fotootje te maken van de feestelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *