De Zalando Man

Eerst uitgeslapen. Wel de wekker op 7 uur gezet maar we zijn weer inslaap gevallen. 9 uur opgestaan. Het weer is weer minder dus heb ik niet zoveel zin om verder te gaan waar ik gister gebleven was. Beetje computeren tot het tijd is om melk te gaan halen. Buurvrouw had gezien dat we vroeg naar bed waren gegaan. Ja ja.. ze houdt het allemaal in de gaten. Vanuit haar huis, hemelsbreed ongeveer 700 meter bij ons vandaan, kan ze blijkbaar in de gaten houden wanneer bij ons het licht uit gaat. Weer thuis. Dan staat de Zalando man voor de deur. Hij brengt volgens mij voor alle post bedrijven pakjes rond. Hij had wat bij voor Sol, maar ik was ook blij met zijn komst. Hij had het bestelde weerstation bij. Nu had ik wat te doen. Eerst naar de ferreteria voor een stuk pijp en een schop. Doe mij maar 3 meter pijp waar dit op past aub. Ik mee naar buiten. Perfect! Ze hebben alleen gegalvaniseerde pijp. Gaat dus niet roesten. Na het graven van een gat rond een gat waar ooit een houten paal stond, kon de pijp de grond in. Daarna de pijp in alle richtingen waterpas gezet en de weer meet apparatuur bevestigt. Batterijen er in, basisstation aangesloten op 220volt, een en ander ingesteld en we kunnen binnen zien wat voor weer het buiten is (als het goed is kunnen jullie dat morgen ook, daarover morgen meer).

Sol heeft met de advocaat van de makelaar gesproken, de makelaar laat niets meer van zich horen. Op mijn vragen over stukken grond die volgens mij ook bij de koop zouden moeten zitten hoor ik niet. De advocaat laat wel weten dat er later vandaag nieuwe contracten komen, daar zijn alle fouten die in het eerdere contract stonden met betrekking tot de stukken grond in verwerkt. Als die contracten binnen zijn pluis ik de kadastrale nummer helemaal na. Niet 1 keer maar 3 keer. Tot nog twee fouten gevonden. Ook de buurman even geraadpleegd. Een stuk, waar van ik dacht dat het ook van ons zou worden, blijk niet aan ons toe te komen. Een ander stuk, een klein hoekje bos (rood op het kaartje), wordt wel van ons. Mooi, dacht ik al, dan moet dat ook nog in het contract komen samen met de herstelde fouten.

…..En niet alleen de Zalando man weet ons te vinden, de belastingdienst ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *