Dag 5

Vandaag vroeg uit de veren, er moet weer gewerkt worden! En de topograaf komt om een 3D kaart te maken van het terrein.

Eerst een “verboden toegang” bord in orde gemaakt, dat moet voor aan de oprit komen te staan.
Daarna de koppen van de palen gaan schilderen. Tegen 2 uur was dat gedaan.

Overal lagen nog stukjes die van de palen af komen. Die eerst op geruimd en op een hoop gegooid. Aan de buurman gevraagd of het iets is om vuur mee te stoken en of ie het wil hebben. Hij wil het wel hebben en ruimt het op.

De topograaf is er en gaat gelijk aan de gang, na installatie van een apparaat wat ter referentie is gaat hij aan de wandel met een GPS ontvanger om zo alles in kaart te brengen. Paar uur later is die ook klaar. Vrijdag moet hij alles af hebben en kan ik e.e.a. komen halen en betalen.

Er zijn nog wat palen over, die worden vast geleend (!), ik kan er dus maar beter iets van maken. Een picknick tafel lijkt me wel wat. Eerst alle palen naar boven gebracht om vervolgens gaten te graven, er opmaat gezaagde palen in te plaatsen om er dan een bank met tafel van te maken.
Helaas te weinig palen over om er een dubbele bank aan te maken. Maar goed ik hoef nu niet meer op de grond te zitten om te eten en te drinken.

De (semi) dove man waarvan we kochten komt langt. Hij wil alles met zijn tractor schoonmaken. Alles? NEE! Aangegeven wat er weg mag. Met zijn tractor kan hij echter niet door de doorgang die voor zijn koeien is open gelaten, hij wil er daarom een paal uit trekken. Nee, als je met je tractor er niet op kunt dan ga je maar langst de straat. De paal met verboden toegang staat los in de grond, er worden in geen geval palen uit de grond getrokken van het hek.

Nou, morgen eens kijken wat ik ga doen.

Hier wat foto’s van vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *