Chantada

Vandaag naar Chantada. Al op tijd gaan we naar Chantada, een plaats een kilometer of 15 bij ons vandaan Voor we vertrekken moet ik de ruiten van de auto voor de tweede keer krabben. Het heeft vannacht goed gevroren en dat doet het nog een beetje. Maar als we in Chantada zijn is de temperatuur al lekkerder. Eerst naar een zaak waar ik wat dingen kan laten printen die ik van een handtekening voorzie en vervolgens laat in scannen. Daarna moeten we een doos met de satelliet schotel versturen. We gaan naar de Coreos, de Postnl zeg maar. Het kost enige moeite maar dan is het eindelijk zover dat de doos gereed is voor verzending. Als het bij de Jumbo erg druk is bij de balie om pakjes in te leveren gaat het nog steeds sneller dan bij de Coreos. ….wegen, doos op meten, dan loopt de computer vast. Weer wegen enzovoorts. Daarna naar de dieren arts met Antares, er is niets mis met haar, maar het is tijd voor een knipbeurt en de trimsalon zit bij de dierenarts. We zijn echter een beetje te vroeg en kunnen nog niet terecht. We gaan op een terras zitten en bestellen 2 koffie met gebak. Als ik af ga rekenen moet ik 3 euro 60 betalen! Dat kost één koffie alleen al in Breda! 

We leveren Antares in en gaan om boodschappen. Daar nemen we de tijd voor, want de knipbeurt voor Antares duurt wel even. Maar er komt een moment dat je in de supermarkt uitgekeken bent. Na het afrekenen gaan we maar weer op het terras zitten. Ik wordt gebeld. Ene Bart van Omroep Brabant. Die wil een interview en wanneer het schikt. Vandaag lukt niet meer, morgen zijn we niet thuis, dus dat wordt donderdag. Omroep Brabant wil ook graag iets met een bekende Brabander, zo als je weet wilde BNDeStem dat ook al. Dat stuk staat trouwens vandaag in de krant. 

Als Antares klaar is bij de trimsalon en er weer een tijdje tegen kan, rijden we naar huis. 

En nu? Ik trek m’n oude kleren aan en besluit het poortje wat ik laatst opgeleukt heb te gaan schilderen. Sol wil ook aan de gang met het bed. Dus ook die gaat schilderen. Eerst een proef stuk om te experimenteren. Donderdag voor het echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *