Cement En De Kettingzaag.

Het is koud en het regent. Op de slapkamer moet nog wat gedaan worden met cement. De overgang tussen het deel van de muur wat is aangesmeerd en de keien moet nog afgewerkt worden met een schuin randje. Niet zo veel werk en ben er dus ook zo mee klaar. Op de muur er tegen over zit een randje waar vroeger het plafond zat. Dat randje moet weg en dat doe ik met een hamer en een oude schroevendraaier. Daarna ga ik met de slijptol met een schuurschijf er op aan de gang. Daar word je niet vrolijk van! Eerst maar een mondkapje op doen. Even later zet Sol alle ramen tegen elkaar open want het wordt steeds mistiger binnen. Maar het moet gedaan worden.

Omdat ik nog wat cement over heb werk ik de waterbak buiten ook nog even verder bij. Het gaat weer regenen en hard ook! Waterbak maar even afgedekt met plastic voor alle cement er weer uit regent. Als het weer droog is ga ik nog even met de kettingzaag aan de gang. Ik krijg wel eens een opmerking/aanwijzing dat ik voor het omzagen van een boom een vergunning nodig heb. Voor de duidelijkheid; ik zaag geen bomen om. Die zijn jaren geleden al omgezaagd. Ik zaag de uitschieters van de stronk om. Inmiddels zijn dat na jaren zonder onderhoud wel hele dikke takken. Het gaat weer regenen….. dus weer naar binnen. Ik heb nu niet veel zin meer om nog wat te klussen, het is toch avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *