Binnen Zijn We Klaar

Ik was al vroeg op ons terrein aanwezig. Binnen de plinten en deurstijlen afwerken. Alles binnen is nu geverfd op de voordeur en de vloer na. Voor de vloer moet er nog verf gekocht worden en de deur kan even niet in de verf gezet worden vanwege de regen. We gaan dadelijk tussen de buien door buiten verder aan het laatste stukje voor de septische installatie. De sleuven voor de drainage slangen moeten nagemeten worden op de juiste diepte en of ze onder afschot zijn. Morgen kiezelstenen kopen die in de gleuven komen, slang er in en zand er over.

Extra stukje terrein: Gister avond een afspraak gehad met de buurman die zijn hectare wel wil verkopen. Althans, dat dachten we! Hij wil voor zijn 1,2 hectare 7000 UF. Vraag me niet waar UF voor staat, maar het vertegenwoordigd een waarde in Peso en stijgt iedere dag een beetje. Vandaag staat een UF gelijk aan 28565 Peso. Dus dat stukje van 1,2 hectare kost 7000 * 28565 = 199955000 Peso en dat is dan 223941 Euro!!! Gevraagd of hij 700UF bedoeld, maar dat blijkt niet het geval. Een uur later belde hij om te vertellen dat hij 6000UF wil. Nog maar eens gevraagd of hij 6000 of 600 bedoelde. Nee, 6000. Gezegd dat er mooiere stukken te koop zijn aan het meer of aan de rivier voor veel minder. We doen nog een tegen bot en dan sluiten we dat hoofdstuk.

Vandaag gaat ook de een na laatste trabajadores naar huis. Dan ben ik hier nog met mijn neef om verder te werken aan het huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *