Bekende Brabander In Galicië.

Vandaag eerst even niets, op een rondje met Antares na. Om 1 uur namelijk een afspraak met mijn vader en BN de Stem. Een interview via Skype. Na de foto’s voor het artikel een interview van een uur. Vragen als, hoe was het afscheid, hoe is en was de vader zoon band, en hoe het is in Galicë. Volgens mij staan we de 9e in de krant.

Daarna zocht een geschikte plaats om boven het plafond te komen. Eerst een inbouwkast uitgebouwd omdat ik dacht dat daar boven wel eens ruimte zou kunnen zijn om op het plafond te komen. Helaas, is er niet. Ik wil daar namelijk een kijkje nemen om de electra te vervangen. Al tegen het plafond kloppend bepaald waar balken zitten en daar tussen met de decoupeerzaag een gat gezaagd. Moet nu mogelijk zijn om, als ik er wat steigerplanken op heb liggen, boven het plafond te komen. Helaas zijn de planken waar het plafond van gemaakt is niet best meer, al zie je er zo niets van. Ik denk echter dat het verstandig is als we toch gaan verbouwen we die planken maar gelijk vervangen.

Verder vandaag niet zoveel gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *