Actie!

Het blog van de afgelopen dagen kun je kort samenvatten met een woord, namelijk: OPRUIMEN. Ik kan me voorstellen dat je als je weer leest dat ik heb opgeruimd, je misschien een ander blog wil gaan volgen met meer actie. Wel nu! Je kan gewoon hier blijven lezen. Vandaag namelijk ACTIE!

Zelf wil ik ook actie. Natuurlijk heb ik het prima naar mijn zin als ik met de bosmaaier aan de gang ga, maar ik wil ook wel eens een keer niet met de bosmaaier iets doen. Maar eerst vandaag toch een beetje opruimen want eetkamer moet leeg.

Gisteravond, als we net in bed liggen, horen we lijkt wel iemand lopen boven het plafond van de eetkamer in wording. Klopgeesten? Je hoord wel eens van die verhalen (als je in zulke zaken bent geïnteresseerd) dat bij verbouwingen van heel oude gebouwen de vorige, overleden, bewoners en/of gebruikers in actie komen. Nou we zijn nog al bezig hé! Alberto de vorige bewoner heeft er geen problemen mee en die zou het allemaal wel mooi vinden volgens de verkoper. Als Alberto niet komt kloppen als geest  en dus geen klopgeest is, dan moet er of een andere klopgeest zijn of er is gewoon iets anders aan de hand wat klopgeest geluiden maakt. 

Dus! Vandaag actie! Het plafond in de eetkamer gaat er uit. Als er geen plafond meer is kan er ook geen klopgeest lopen. Toch? Om 12 uur 34 maak ik deze foto.

Daarna ga ik aan de gang met een hamer, grote schroevendraaier en een koevoet. 58 minuten later maar ik dan deze foto.

En zie ik er zo uit.

Tijd voor koffie. Daarna ga ik toch weer opruimen. Het plafond gooi ik uit een raam en alles ligt even later op de binnenplaats. Nu kan het gelijk de aanhanger in zodat ik het op de brandstapel bij kan gooien. Als ik helemaal klaar ben met opruimen ziet het er uit zoals op deze foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *